OBAVIJEST RODITELJIMA - UPISI U ŠKOLU

NOVO - 16.1.2023.
 

Ovdje možete preuzeti službenu Obavijest o Upisima u 1. razred OŠ

Raspored utvrđivanja psihofizičkog stanja djece zbog upisa ZA PODRUČJE DV HRV. LESKOVAC MOŽETE PREUZETI OVJDE.
 
 
Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da će postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djece radi upisa u 1. razred osnovne škole provoditi od 31. ožujka do 15. lipnja  u osnovnoj školi koju će dijete pohađati prema upisnom području, sukladno Odluci o izmjenama i dopunama Odluke o donošenju Mreže osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova i programa obrazovanja (NN 86/18).

S obzirom da pregled djeteta obavlja stručno povjerenstvo škole čiji je član i nadležni školski liječnik, roditelj/skrbnik obvezan je prijaviti dijete za pregled u ambulanti nadležnog školskog liječnika, a s ostalim članovima stručnog povjerenstva dužan je utvrditi termin pregleda u školi koju će dijete pohađati. (*prema gore navedenom rasporedu)

Iznimno od navedenog roka, djeca školski obveznici u školskoj godini 2023./2024. s već utvrđenim teškoćama u razvoju i djeca koja su u školskoj godini 2022./2023. dobila Rješenje o odgodi upisa u 1. razred osnovne škole, trebaju pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja djeteta u vremenu od 1. veljače do 15. travnja, kako bi im se pravovremeno osigurala programska i profesionalna potpora.


Sve informacije dostupne su na službenim stranicama Grada Zagreba (https://www.zagreb.hr/osnovnoskolski-odgoj-i-obrazovanje/509).
 
Stručni tim DV Hrvatski Leskovac

Ispiši stranicu