O nama

Vrtić je započeo sa radom 2.2.1981.godine pod nazivom Dječji vrtić „Braća Bedek“ koji je promijenjen u današnji naziv 1992.godine.
Vrtić je radio sa 6 odgojnih skupina djece do 2001.godine kada je nadogradnjom objekta u Hrvatskom Leskovcu proširen za 2 odgojne skupine.
 
Povećane potrebe roditelja postupno se počelo zadovoljavati gradnjom novih objekta:

2009.g. PV "Zvončići“ u naselju Blato , 3 odgojne skupine

2011.g. PV " Breza“ u naselju Brezovica  (u sklopu Caritasove kuće Bl. Alojzije Stepinac“), 6 odgojnih skupina - 2015.g. prošireno za 3 odgojne skupine

2012.g. PV " VRETENCE“ u naselju Lučko, 3 odgojne skupine

2016.g. PV "POTOČIĆ" u naselju Donji Dragonožec, 3 odgojne skupine 

 

Danas smo Vrtić sa ukupno 27 odgojnih skupina redovnog programa, 1 skupinom posebnog programa na stranom jeziku i 5 skupina djece Programa predškole - „ mala škola“ .

Upisano je 600 djece redovnog i posebnog programa, u Programu predškole upisano je  70 djece. U Vrtiću danas je zaposleno ukupno 105  radnika.

Koncepcija rada zasniva se na humanističko-razvojnim postulatima i svjesnosti o važnosti kvalitetnog ranog odgoja i potrebi stručno-pedagoške i socijalne podrške  mladim obiteljima.

 Osobito smo osjetljivi na potrebe djece sa teškoćama u razvoju te nastojimo osigurati organizacijske i stručne uvjete za njihovo uključivanje u naše programe.Ispiši stranicu